30 Ocak 2013 Çarşamba

DANSÖZ PASTA


            Sibel hanım ın  arkadaşı için istediği dansöz pasta.Kendisi İstanbul da olduğu için katılamamış ama Hediyesi geceye damgasını vurmuş :)

YAVRU DİNAZOR PASTA


                   Çok keyifle hazırladığım bir tasarım.Daha öncede benzer bir çalışma yapmıştım.Yiğit bu pastayı çok beğenmiş.Tekrar yorumlayıp onun için hazırladım.Mesafeler kuzucukların isteklerine engel değil.Aysun hanım ve eşi dün gece Karacabeyden gelip pastalarını aldılar.
Doğum gününüz kutlu olsun.Sevgiyle kalın....

16 Ocak 2013 Çarşamba

PONNY AT PASTA

Yine beni çok heyecanlandıran bir çalışmayı paylaşıyorum sizlerle.Geçen sene winnie li bir pasta yapmıştım Güzel Defne için.Bu sene Sevgili Esra hanım Sayfamda gördüğü ponny temallı bir pasta istedi.Birkaç değişiklikle pembe tabanla böyle güzel bir çalışma ortaya çıktı.Ben yaparken çok keyif aldım.Umarım sizinde hoşunuza gitmiştir.
Defne ye sağlıklı bir ömür diliyorum.Daha nice pastalarda buluşmak dileğiyle…


10 Ocak 2013 Perşembe

PEPSİ COLA PASTA


         İrem hanımın Pepsi kolada iş başı yapan arkadaşına tatlı bir başlangıç yapması dileğiyle gönderdiği pasta :) 

9 Ocak 2013 Çarşamba

UĞUR BÖCEĞİ PASTA VE KURABİYELER

Biraz geç yayınladığım pastam.
Nebiye hanımın çalışma arkadaşları için "yeni yılın herkese uğur dileği getirmesi dileğiyle"istediği pasta ve kurabiyeler.
     

8 Ocak 2013 Salı

EGEMEN İN 2 YAŞ PASTASI


Zaman ne çabuk geçiyor.Egemen in 1 yaş pastasını da ben yapmıştım.Bu sene Necla hanım oğlunun isteği üzerine araba temalı bir pasta istedi.Birkaç mail ve telefondan sonra böyle bir tasarıma karar verdik.Bana da keyifle Egemen in pastasını yapmak kaldı :).Doğum günün kutlu olsun küçük prens.Daha nice güzel yaşlara....

PEPEE PASTA


7 Ocak 2013 Pazartesi

YENİ YIL PASTASI


Oğuzhan Şahinkaya ve ailesi için hazırladığım yılbaşı pastası