6 Haziran 2010 Pazar

OLAY TV DE CANLI YAYINDA


Geçen hafta Olay tv de Serpil hanımın konuğuydum.Çok keyifli hoş bir program oldu.Canlı yayın olduğu için inanılmaz heyecanlıydım doğrusu.Yarım saat boyunca anlatacak ne bulabilirim diye günlerce kuruntu yaptım.Uykusuz bir gecenin ardından sismiş gözlerle ve gergin bir halde programa katıldım.Beni en çok tedirgin eden de heyecanlandığım zaman aşırı derecede çok konuşmam Yani çenem epey düşüyor :) Program öncesinde Serpil hanımla ön bir görüşme yapma fırsatımız da olmadı.Tamamen doğaçlama bir program olacaktı.Bütün bu kaygılarımdan dolayı sayfamda bu haberi sizlerle paylaşamadım.


Serpil hanımın profesyonelliği beni çok rahatlattı ve güzel bir program oldu.Daha doğrusu güzel bir program olduğuna eve gidip cd yi izleyince karar verdim.Eve dönerken hala şoktaydım ve ne dediğim neler söylediğim hakkında hiçbir fikrim yoktu :)
Programın içeriğini merak ediyorsanız arkadaşlar biraz sabredin.Şu video görüntülerini bir yüklemeyi becerebilsem sayfamda bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.Ayrıca yorumlarınızıda sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Şimdilik görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.....









3 yorum:

  1. şekerim başarılarının devamını dilerim..
    videoları bekliyorum..

    video larda fotolar gibi kolay yükleniyor şekerim dene mutlaka

    YanıtlaSil
  2. çok güzell başarılarının devamını dilerim canım.bu güzel pastaların sahibinede calı yayın yakışırdı:))

    YanıtlaSil
  3. canım haberim olsaydı mutlaka seyrederdim. videoyu sabırsızlıkla bekliyorum.arkadaşım,görüştüğümüzde imzalı bir fotoğrafını isterim:)

    YanıtlaSil