25 Haziran 2010 Cuma

1000 ADET LOGOLU KURABİYELER


Çoook yorgunum arkadaşlar.3 gündür aralıksız gece gündüz çalışıyorum.Arkadaşlarımın da sayesinde sonunda siparişimizi yetiştirdik.Kolay değil. Tam 1000 adet kurabiye pişirdik. Resimdekiler ilk teslimatımız 500 adet ertesi günüde 500 adeti teslim ettik.Alnımızın akıyla bu işin altından kalktık.Benim için büyük bir tecrube oldu.

Her yerim ağrıyor kollarım tutumuyor.Uyumak istiyorum.Ama evimi toparlamam lazım.Kayınvalidem yolda Şehir dışından geliyorlar..............




7 yorum:

  1. arkadaşım geçmiş olsun!ve hayırlı olsun!Blog'u açtığımızda çok güzel pastalar görüyoruz,gözümüz gönlümüz açılıyor,ağzımız sulanıyor ama bunun ardında ne kadar emek yattığını bilmiyoruz.Bunları nekadar yorulduğunu ve fedakarlık yaptığını gördüğüm için yazıyorum ve herkesin bilmesini istiyorum.elbetteki bu yorgunluğunun yanında çok zevk alıyorsun ve mutlu oluyorsun!Ellerine sağlık arkadaşım!

    YanıtlaSil
  2. Bravo özlemcim. Evde 1000 tane kurabiye , herbaba yiğidin harcı değil valla. 41 kere maşallah. ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  3. ALLAH NİCE BİN İKİBİN KUARBİYE SİPARİŞİNE İNŞALLAH..ELLERİNE SAĞLIK...

    NOT:EV ARARKEN HABER VERİCEM SEN KUARBİYE PİŞİRSİN BEN YEMEK:))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba.Ellerine sağlık çok güzeller.24 Temmuza 2.Bursalı blog yazarları buluşmasına bekliyoruz.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Özlem Hanım.Yarın sabah kahvaltısında buluşacağız.Sizden haber bekliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşım bende seni çok özledim!Yeni pastalarını dört gözle bekliyorum.Ayrıca güzel yorumun için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Canım arkadaşım bende seni çok özledim!Yeni pastalarını dört gözle bekliyorum.Ayrıca güzel yorumun için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil